Rianne van Putten

Bij uitgeverij Fontibooks zijn we trots om Rianne van Putten te introduceren, een getalenteerde auteur die snel naam maakt In de wereld van de literatuur. Met haar unieke verhalen, boeiende karakters en meeslepende schrijfstijl weet ze lezers van alle leeftijden te betoveren.

Maak kennis met Rianne van Putten: een veelbelovende auteur van fantasie.

Het geheim van Sam
Het geheim van Sam

Rianne van Putten (1982) is een veelzijdige artiest die haar creativiteit op unieke manieren tot uiting brengt. Van oorsprong een begaafde kunstenares, heeft Rianne op latere leeftijd haar passie uitgebreid met het schrijven van een boek dat nu overal verkrijgbaar is. Haar artistieke stijl omvat realisme, het spel van licht en donker (Clair-obscur) en fantasierijke elementen die haar werken tot leven brengen. Met een meesterlijke beheersing van schilderen in olieverf, acrylverf en aquareltechnieken, evenals het subtiele vakmanschap van grafiettekeningen, weet Rianne van Putten keer op keer de verbeelding van haar publiek te prikkelen en te inspireren.

Geboren en getogen in de historische stad Haarlem, heeft Rianne van Putten op jonge leeftijd haar creatieve passie ontdekt te midden van de levendige cultuur en charmante architectuur. Maar het was de roep van de weidse natuur en de rust van Apeldoorn die Rianne van Putten uiteindelijk omarmde, waar zij nu haar thuis heeft gevonden met haar partner en zoon.

‘Het geheim van Sam’

In haar debuut ‘Het geheim van Sam’ vertelt Rianne het verhaal van een jonge tiener met een bijzondere gave. In zijn gevaarlijke tocht, waarin hij belangrijke levenslessen leert over vriendschap, moed en zelfontdekking. Het boek is niet alleen een spannende avonturenroman, maar ook een verhaal met een diepere boodschap die jongeren inspireert om in zichzelf te geloven.

Waarom lezen?

Spannende verhalen: Riannes boek zijn vol met onverwachte wendingen en intriges die lezers van begin tot eind boeien.

Diepe karakterontwikkeling: haar personages zijn complex en genuanceerd, waardoor lezers zich gemakkelijk in hen kunnen verplaatsen.

Toekomstige plannen

Rianne van Putten werkt al aan haar volgende boek, dat wederom een spannend en emotioneel avontuur belooft te worden. Fans kunnen zich verheugen op nog meer meeslepende verhalen vol mysterie en magie.

Volg Rianne van Putten

Blijf op de hoogte van Riannes laatste nieuws door haar te volgen op sociale media en haar website.